Reparatii si Protectii Industriale
Str. Sarmisegetuza nr. 5 A Apt. 33 Brasov 500276
Mobil: 0745-066-310 ; E-mail: office@divelpro.ro

Suport Tehnic


 Suport Tehnic

În parteneriat cu rețeaua noastră de distribuție și support tehnic , DIVELPRO SRL este capabil de a oferi suport tehnic la nivel local si global, în diferite locații din întreaga lume . Bazându-se pe programul de formare Mark Specilaist Aplications suntem capabili de a deplasa tehnicieni instruiți pentru a ajuta clientii nostri in selectarea celor mai bune produse și servicii .

Servicii și reparații

În parteneriat cu reţeaua noastră de utilizatori, suntem în măsură să oferim soluţii de inginerie pe site-ul nostru sau reparaţiile centru de servicii în locaţi cheie la nivel mondial.


Instruire 

Resimac este dedicat pentru ajutarea şi formarea reţelei noastre de distribuţie şi aplicator global cu bază de fabrică sau de formare la faţa locului. Mai mult, Resimac este capabil să efectueze activităţi de instruire pentru clienţii industriali, adaptate la cerinţele lor specifice.

Date tehnice / Aprobări / MSDS

Resimac este în măsură să furnizeze o documentaţie tehnică completă pentru a completa gama de produse. Ca o companie ne-am angajat la teste riguroase de produsul nostru fabricate înainte de vânzare pentru clienţii noştri şi sunt în măsură să ofere o gamă largă de date de testare şi aprobări.


Vă rugăm faceți click aici pentru a solicita informații tehnice